Csomagküldő szolgáltatók nevében küldenek smst a csalók – Budai Híradó 2021. március 31.

#Csomagküldő szolgáltatók nevében küldenek smst a #csalók Egyre többen egyre többet vásárolnak az interneten keresztül, hogy a #járvány miatt elkerüljék a tömeget. Ezt a helyzetet pedig a #kiberbűnözők is igyekeznek kihasználni. Az elmúlt napokban rengetegen kaptak sms-t arról, hogy csomagjuk érkezett. Az üzenet azonban vírus volt. Akadt, akinek a számlájáról így több millió forintot emeltek le.

A járvány miatt jelentősen megnőtt a #főváros környéki #erdők látogatottsága A #Covid miatt jelentősen megnőtt a főváros környéki erdők látogatottsága. A szakemberek arra hívják fel a figyelmet, hogy az óvintézkedések betartása az erdei #túraútvonalakon is fontos. Emellett azt is kérik a kirándulóktól, hogy fokozottan figyeljenek a természet értékeinek megóvására.

Már #virtuális kiállításon is látható a több mint 500 éves #kisszebeni #oltár Már a virtuális térben is megtekinthetik az érdeklődők a kisszebeni #Keresztelő #Szent #János oltárt. A több mint 500 éves műremek a világ legnagyobb múzeumi közgyűjteményben őrzött oltára. Történetét és restaurálásának kulisszatitkait is megismerhetik az érdeklődők a #Nemzeti #Galéria #Digitális #múzeumában.

HTV,hegyvidek

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk.