Idén is lesz speedmarathon. A rendőrség 24 órás országos sebességellenőrzési akciója április 19-én reggel 6 órakor startol. Valamennyi traffipaxot munkába állítják, hogy kiszűrjék a gyorshajtókat.
Udvarzöldítési pályázatot hirdet a zöld iroda. A program célja, hogy támogassa a természetközeli kertek kialakítását és fejlesztését. Pályázóként maximum 800.000 Ft nyerhető el, amit a kerületben lévő társasházak és lakásszövetkezetek igényelhetnek.
Elkezdődött a Névtelen utcai támfal építése. Az út megtámasztása mellett, kiépítik a csapadékvíz elvezető rendszert is. A beruházás önkormányzati forrásból valósul meg. A munkálatok május végére fejeződnek be.
Több lehet a kullancs, az enyhe telek miatt ugyanis nem pusztulnak el a vérszívók. Ráadásul hosszabb ideig maradnak aktívak.
Új módszerekkel próbálkoznak a kiberbűnözők. A bankok nevében küldött adathalász e-mailek mellett már a mesterséges intelligenciát is segítségül hívják, hogy megszerezzék az ügyfelek pénzét. A jegybank többek között azt várja a pénzintézetektől, hogy blokkolják a csalók bankszámláit, szigorítsák az ügyfélazonosítást és a kifizetési eljárásokat.

Műsoraink