Bővült a BKK Futár alkalmazása. A HÉV adatai után most már a Budapest- bérlettel igénybe vehető MÁV járatok is elérhetőek az utazástervező applikációban.
Új kiállításokkal és helytörténeti sétákkal várja a látogatókat idén a Hegyvidéki Helytörténeti Gyűjtemény. Az intézmény többek között egy olyan tárlattal készül, amely a kerületi forrásokat, és más a vízzel kapcsolatos helyi érdekességeket mutat majd be.
Hamarosan megkezdődik a Lánchíd kapuzatainak felújítása, a munkákhoz szükséges állványokat a napokban építik fel. Az elöregedett vasbeton szerkezetet már lebontották és az új acél pályaszerkezet egy része pedig el is készült.
Változott a szelektív hulladékgyűjtés rendje Budapesten. A kék fedelű kukába már csak csomagolópapírt, újságot és más tiszta papírhulladékot lehet dobni, a sárga fedelű tartályokban pedig kizárólag csomagolási anyag gyűjthető.
A hideg miatt az utcán élő embereknek még nagyobb figyelemre van szükségük, ilyenkor fokozottan érinti őket a kihűlés veszélyes, aki az utcán földön fekvő embert lát, hívja a diszpécserszolgálatot.

Műsoraink