A kormány támogatja a hegyvidéki egészségügy fejlesztését – Budai Híradó 2021. március 22.

Idén 300 millió forinttal támogatja a kormány a hegyvidéki egészségügy fejlesztését Több mint 300 millió forint támogatást biztosít a #kormány az idei évben a #hegyvidéki #egészségügy fejlesztésére – közölte facebook oldalán Fürjes Balázs. De nemcsak a 12. kerület jut forráshoz. A #Budapest és a fővárosi agglomeráció fejlesztéséért felelős államtitkár a napokban jelentette be, hogy 2021-ben 10 milliárd forintot juttat a kormány a kerületi önkormányzatoknak, orvosi rendelők, gyermekorvosi rendelők korszerűsítésére és építésére.

120 ezer katás #vállalkozónak nem kell megfizetnie a közterhet márciusra Márciusra 120 ezer #vállalkozásnak nem kell megfizetni a kisadózók tételes adóját, például a fodrászok, a kozmetikusok vagy a virágkötők is átmenetileg mentesülnek a #közteher alól. A mentesség automatikusan jár, az érintett vállalkozónak nem kell külön kérvényezniük.

Új otthont kapnak a #Budakeszi #Vadaspark madarai, és más meglepetésekkel is készülnek az újrnyitásra Megújul a Budakeszi Vadaspark egy része. Többek között új madárröpdéket alakítanak ki a #Kárpát -medence állatvilágát bemutató vadasparkban. A fejlesztések néhány héten belül már el is készülnek.

HTV,hegyvidek