Budai Híradó 2021. június 17.

A német-magyar kereskedelmi és iparkamara napokban megjelent #konjuktúra-jelentése szerint a #német #befektetőknek 88 százaléka ma is örömmel hozná a tőkéjét Magyarországra. Ilyen jó mutató a nyugati országokban is ritka. Egy #svájci #versenyképességi #központ legújabb rangsorában ismét jelentős sikert ért el a magyar gazdaság.

A német-magyar kereskedelmi és iparkamara napokban megjelent #konjuktúra-jelentése szerint a #német #befektetőknek 88 százaléka ma is örömmel hozná a tőkéjét Magyarországra.

Idén újabb rekordokat dönthetnek meg a #diákhitelek. A hitelközpont két új hitelkonstrukciója, amikkel a #szakképzésben vagy #felnőttképzésben tanulókat szeretnék támogatni, szintén népszerűek lehetnek, többek között azért, mert ezekre is igényelhetők a különböző családi kedvezmények.

Zenei koncertek, kertmozi, irodalmi estek – igazi #Kulturális koktéllal várja a #Várkert #Bazár a „kultúrára szomjazókat”. A színes #programkínálat célja, hogy a #járvány időszakot követően a látogatók ismét visszatérjenek a főváros kulturális életébe.


HTV,hegyvidek

 

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk.