Budai Híradó 2021. június 2.

Több pénzt fordít jövőre a #kormány oktatási célokra. A 2022-es büdzsében mintegy 300 milliárd forinttal magasabb összeg áll rendelkezésre erre a célra. Folytatódik a #budai #intézmények #fejlesztése is. Az Óbudai Árpád Gimnázium például új tornatermet kap, a Szent Angéla Gimnázium pedig új épületszárnnyal bővül.

Együttműködési megállapodást kötött a #Moholy-Nagy #Művészeti #Egyetem és a #Magyar #Máltai #Szeretetszolgálat. Az összefogás célja többek között az, hogy új munkalehetőségeket hozzanak lére hátrányos helyzetű településeken és segítsék az ott élő emberek életminőségének javítását.

A néhány nappal ezelőtt újra nyitott #Kulturális #Szalon egy izgalmas, biztonságos és egészséges programot szervezett azoknak a környezetbarát látogatóinak, akik a leggyorsabban regisztráltak egy másfél órás túrázásra a kerületben. A kis csoport a méhbarát hegyvidék programhoz csatlakozva olyan helyeket keresett fel a kerületben, ahol méhlegelők és rovarhotelek csábítják a beporzó rovarokat. A túrasorozat hamarosan folytatódik.


HTV,hegyvidek

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk.