Budai Híradó 2021. június 23.

Jó ütemben halad a #Kútvölgyi #Tömb #felújítása. A teljes rekonstrukció célja, hogy a Szent János kórházba érkező, mintegy egymillió #járóbeteg #ellátását egy korszerű intézményben biztosítsák, ezzel elősegítve az Észak-közép-budai Centrum kórház teljes átalakulását, modernizálását.

Az országban elsőként kezdtek foglalkozni #poszt#covid #szűrésekkel és rehabilitációval a #Szent #Ferenc #kórházban. Az e területen megszerzett tudást a képzésekbe is beépítik, sőt, az #otthonápolásban résztvevő családtagokkal is megismertetik azt a protokollt, amelyet ebben a kórházban alakítottak ki és a teljes magyar egészségügy alkalmaz.

A #szárazságra érzékeny fafajtákat ellenállóbb, #őshonos #fajtákkal váltják fel, különböző korú és fajtájú egyedeket telepítenek a megfelelő szerkezet, illetve vízháztartás kialakításáért, valamint folyamatosan megújítják a kisebb #erdei #vízgyűjtőket. – Ez a #Pilis #parkerdő stratégiája azért, hogy az időjárási viszontagságok ellenére megőrizzék a főváros környéki erdők állapotát.


HTV,hegyvidek

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk.