Budai Híradó 2021. június 24.

A #fővárosban egyre több az autó és egyre kevesebb a járható út. Ez nemcsak az #autósoknak, de a #közösségi #közlekedőknek, a #kerékpárosoknak és a gyalogosoknak is sok bosszúságot és #veszélyhelyzetet okoz. Amiért ezek a #beruházások nemcsak néhány hetet, de több hónapot vagy évet is igénybe vehetnek, mindenkitől türelmet kérnek. A torlódásokról Balogh Samu, kabinetfőnök nyilatkozott híradónknak.

A #Szent #János #Kórház lett az év #Családbarát #kórháza. Az intézmény az elismerést és a díjat azért kapta, mert gyors és innovatív programokkal, megoldásokkal segítették a családokat a járványidőszak alatt, az egészségügyi kérdésekben.

A #Budai#hegység legmagasabb pontján álló Csergezán-kilátó, az egyre látogatottabb #Budakeszi #Arborétum vagy a népszerű Sisakvirág Tanösvény mára Buda környékének legnépszerűbb kiránduló, illetve túracélpontjai lettek. A természetközeli kikapcsolódást keresők számára a Budakeszi környéki erdők kincseinek kapuja a #Hidegvölgy, ahol új, #négyévszakos #pihenő#házat építettek, illetve adtak át.


HTV,hegyvidek

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk.