Budai Híradó 2021. május 10.

Megkezdődött a #Normafánál a #Síház melletti parkoló és a korábbi buszforduló felszámolása. A tervek szerint nagyjából öt-hat hónap alatt újulhat meg a Normafa központi része, ahol közösségi teret hoznak és a zöldfelület nagyságát is növelik.

Faültetéssel és madárodúk telepítésével ünnepelték a #Madarak és #Fák #Napját a #Hegyvidéken. Az akcióval a #környezetvédelem, illetve a veszélyeztetett állat és növényfajok megóvásának fontosságára hívták fel a figyelmet. Azbej Tristán, a miniszterelnökség államtitkára ez alkalomból elmondta, hogy Magyarország is csatlakozott egy olyan Afrikában megvalósuló nemzetközi programhoz, amelynek célja a további elsivatagosodás megakadályozására faültetéssel, illetve zöld területek létrehozásával.

A tervek szerint a június elején nyitja meg a kapuit a közönség előtt a #Városmajori #Szabadtéri #Színpad. A teátrum több mint 70 programmal készül, az előadások és a színházi szemle mellett pedig koncertek, gyerekprogramok és filmvetítések is szerepelnek a teátrum kínálatában.


HTV,hegyvidek

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk.