Budai Híradó 2021. május 20.

Digitális táblával, tabletekkel és 3D-s nyomtatóval felszerelt digitális tantermet avattak a II. kerületi #Cseppkő #Gyermekotthonban. Ezen kívül pedig egy a teqball-asztallal is gazdagodott az intézmény. A digitális tanterem a tanulásban segíti a gyerekeket, a teqball asztal pedig újabb kikapcsolódási lehetőséget jelent.

Fontos, hogy minél több ember oltassa be magát, mert a #vakcina az új #vírusvariánsok felbukkanása esetén is védelmet nyújt az ellen, hogy a betegség súlyossá váljon. – mondta Híradónknak Rusvai Miklós. Az indiai mutáns tulajdonságait egyelőre vizsgálják, de a #víruskutató szerint a jelenlegi vakcinák is megfelelő #védettséget adnak ezzel az új variánssal szemben is.

Már látogatható a #Magyar #Nemzeti #Galéria új nagyszabású #kiállítása, amely a közel 100 páratlan alkotást mutat be a londoni Tate múzeum egyedülállóan gazdag preraffaelita gyűjteményéből. A 19. század legnagyobb hatású brit művészeti mozgalmának képviselői a #középkori illetve a kora #reneszánsz művészetét tekintik példaképnek.


HTV,hegyvidek

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk.