Fogyasztóbarát otthonbiztosítása – Budai Híradó 2021. április 2.

#Egyre gyakrabban fordulnak elő #balesetek #büntetőfékezés miatt Budapesten is egyre gyakrabban fordulnak elő úgynevezett büntetőfékezésekből adódó balesetek. A #rendőrség arra hívja fel a figyelmet, hogy aki így szeretné megtorolni vél vagy valós sérelmeit, nemcsak a pénzbüntetést vagy a jogosítványát kockáztatja, de akár börtönbe is kerülhet.

Mostantól egy #online #kalkulátor is segíti az ügyfeleket ha #fogyasztóbarát #otthonbiztosítást kötnek Egyre népszerűbben a minősített fogyasztóbarát otthonbiztosítások. Ezek gyorsabb kárrendezést, digitális ügyintézést és negyedévenkénti felmondási lehetőséget biztosítanak az ügyfeleknek. A #Nemzeti #Bank most elindította azt az online kalkulátort, amelynek köszönhetően egyszerűen és gyorsan össze lehet hasonlítani a különböző biztosítók termékeit.

A #vadmacskák védelmében indít programot a #Budakeszi #Vadaspark Ennek az a célja, hogy a főváros térségében segítse a fokozottan védett faj fennmaradását. A szakemberek első lépésként vadkamerák kihelyezésével vizsgálják a Pilisben, a Visegrádi-hegységben és a Budai-hegyekben élő vadmacska populációt.


HTV,hegyvidek

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk.