Fontos segítség – Budai Híradó 2021. március 29.

Online #fogadóóra – A budakeszi út átalakításáról és az #egészségügyi fejlesztésekről is szó volt A budakeszi úton épülő új #buszsávról, és az #agglomerációs #közlekedés fejlesztéséről is szó volt azon az online fórumon, amit Gulyás Gergely miniszterelnökséget vezető miniszter, Pokorni Zoltán polgármester és Fürjes Balázs #Budapest és a fővárosi agglomeráció fejlesztéséért felelős államtitkár részvételével rendeztek meg. A közlekedési kérdések mellett többek között az egészségügyi beruházások is szóba kerültek.

Fontos segítség – Idén is várják az #adó 1 százalékának felajánlását a civil szervezetek és alapítványok Rászorulókat támogatnak, gyermekek fejlődését és gyógyítását segítik, illetve #állatmenhelyek működését szolgáló szervezeteket jelölnek meg legtöbben az adó egy százalékának felajánlása során. A #NAV honlapján valamennyi támogatható szervezet neve megtalálható, az szja 1+1%-áról idén is egészen május 20-áig lehet rendelkezni.

Maradék nélkül – Kevesebb #élelmiszer végzi kukában A pandémia ideje alatt csökkent az élelmiszerpazarlás, vagyis kevesebb élelmiszer végzi a kukában és mindenki jobban odafigyel, hogy ne vásároljon feleslegesen – ezt állapította meg az a kutatás, amelyben a #Nemzeti #Élelmiszerlánc biztonsági Hivatal is részt vett. A #NÉBIH egyébként folytatja Maradék Nélkül elnevezésű programját, amelynek éppen a szemléletformálás a legfontosabb célja.

 

HTV,hegyvidek

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk.