A holokauszt magyarországi áldozataira emlékeztek – Budai Híradó 2021. április 16.

A #holokauszt magyarországi áldozataira emlékeztek a 12. kerületi Apor Vilmos téren. Az Igazak Falánál a Hegyvidéki Önkormányzat vezetői #koszorúzással tisztelegtek azok előtt, akik életüket kockáztatták és adták az üldözött zsidók megmentéséért.

Nem érdemes várni az #oltással és válogatni a #vakcinák között –erre hívja fel a figyelmet a Híradónknak nyilatkozó virológus. A gyorsaság most nagyon fontos annak érdekében, hogy a #járvány minél előbb véget érhessen. A magyaroknak eddig közel 40%-a védett már a #koronavírus ellen – többségük a betegség után szerzett immunitás miatt, de az oltási program is jó ütemben halad.

Ha nem lesz elég jelentkező, nem lesz elég #nyári #tábor sem, ezért a szervezők arra hívják fel a szülők figyelmét, hogy akár már most foglalják le gyermekeiknek a #táborhelyeket. Jelenleg mintegy 700, különböző temájú tábor közül válogathatnak az érdeklődők a vakáció idejére. Anyagi veszteség pedig senkit nem érhet, a foglalókat ugyanis mindenkinek visszaadják, ha mégsem lehet megtartani az adott tábort.


HTV,hegyvidek

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk.