Poszt covid szindróma – Budai Híradó 2021. április 1.

#Poszt #covid #szindróma – A gyógyulás után is sokféle problémát okozhat koronavírus Depresszió, hajhullás, szívritmuszavar – ezek a problémák jelentkezhetnek leggyakrabban azoknál, akik már meggyógyultak a koronavírus fertőzésből. Az úgynevezett poszt covid szindróma nagyon sok embert érint, náluk fizikai és pszichikai tünetek egyaránt előfordulhatnak, még akkor is, ha viszonylag enyhén zajlott le a betegség.

#Lombkorona #sétány a #Normafán – Hosszú ideig tartó egyeztetés után kijelölték a nyomvonalat Különleges lombkorona sétányt hoznak létre a Normafánál, a volt Sporthotel közelében. Már a nyomvonal is megvan, a zöld és civil szervezetek valamint a Hegyvidéki Önkormányzat ezzel kapcsolatban 36 hónapig egyeztetett.

#Rendőri #razzia – A #húsvéti hosszú #hétvégén a biztonsági öv használatát is kiemelten ellenőrzik A húsvéti hosszú hétvégén fokozott rendőri jelenlétre kell számítani az utakon. Nemcsak az ittas vezetőket szeretnék kiszűrni, de a biztonsági öv használatát is kiemelten ellenőrzik.


HTV,hegyvidek

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk.