Rövid időn belül tetőzhet a járvány Magyarországon – Budai Híradó 2021. március 26.

#Vírus – Újabb negatív rekordok dőltek meg, de hamarosan tetőzhet a #járvány #harmadik #hulláma Rövid időn belül tetőzhet a járvány Magyarországon Rusvai Miklós víruskutató szerint. A szakember úgy látja, bizakodásra ad okot, hogy végre csökkenő tendenciát mutat a koronavírus örökítőanyagának koncentrációja a magyar #nagyvárosok #szennyvizeiben.

#Fővárosi #fejlesztések – Ötpontos megállapodás született a Fővárosi Közfejlesztések Tanácsa legutóbbi ülésén Ötpontos megállapodás született a Fővárosi Közfejlesztések Tanácsa legutóbbi ülésén. A kormány a fővárossal közös munkacsoportot hoz létre az #uniós fejlesztési #források budapesti felhasználásának egyeztetésére. A következő években 3 ezer milliárd forint értékben valósulhatnak meg beruházások Budapesten.

#Útfelújítások a #Hegyvidéken – Tavasszal is folytatódnak a munkák Folyamatosan zajlanak az útfelújítási munkák a Hegyvidéken. A kátyúzás mellett az önkormányzat szakemberei több rossz állapotú utat és járdát is korszerűsítenek a közeljövőben.

 

HTV,hegyvidek

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk.