SZJA bevallás – Budai Híradó 2021. március 19.

#3000 milliárd forint – Új egészségügyi, oktatási, környezetvédelmi, és közlekedési fejlesztések valósulhatnak meg #Budapesten. A következő években az állami költségvetésből és uniós forrásokból háromezer milliárd forint extra támogatás juthat budapesti fejlesztésekre. Ezt a célt a #Budapesti #Közfejlesztések #Tanácsa is támogatja. A pénzt közlekedési beruházásokra, az oktatásra, a város zöldítésére és egészségügyi fejlesztésekre fordíthatják.

#SZJA #bevallás – Április közepéig kérhető a tervezet postázása, érdemes alaposan átnézni a dokumentumot Már elérhetők a személyi jövedelemadó bevallási terveztek, egyelőre elektronikusan lehet őket megtekinteni, de aki papíron is át szeretné nézni, április közepéig kérheti a dokumentum postázását. A szakemberek szerint érdemes alaposan áttanulmányozni a tervezetet, és ha eltérést tapasztalnak, akkor minél előbb célszerű jelezni a NAV felé.

Újdonságok a Vadasparkban – Új otthont kapnak a #Budakeszi #Vadaspark madarai, és más meglepetésekkel is készülnek az újrnyitásra Megújul a Budakeszi Vadaspark egy része. Többek között új madárröpdéket alakítanak ki a Kárpát -medence állatvilágát bemutató vadasparkban. A fejlesztések néhány héten belül már el is készülnek.

HTV,hegyvidek

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk.