Véradókat toboroz az Országos Vérellátó Szolgálat – Budai Híradó 2021. április 9.

Még több #véradóra lenne szükség, a #járvány miatt nehezebb jelentkezőket toborozni Véradókat toboroz az #Országos #Vérellátó #Szolgálat. A járvány harmadik hulláma miatt kevesebben jelentkeznek a szervezett véradásokra. Az életmentő műtétekhez szükséges vérkészítmények mellett nagy hangsúlyt fektetnek a covidos betegek állapotát jelentősen javító vérplazma gyűjtésére is, ehhez a korona vírus fertőzésből kigyógyult embereket hívják segítségül.

Több mint egymillió forint értékű #élelmiszeradományt adtak át az II. és a III. kerületben Több mint egymillió forint értékű élelmiszeradománnyal támogatott egy dömsödi cég III. kerületi rászorulókat és a II. kerületi #Árpád-házi #Szent #Erzsébet #szeretetotthont. Az adomány átadásán Varga Mihály pénzügyminiszter, a II. és III. kerület országgyűlési képviselője hangsúlyozta: az elmúlt 10 évben a magyar vállalkozások megerősödtek annyira, hogy a jelenlegi válsághelyzetben is segíteni tudnak.

#Kutyatartóknak indít #online #képzést a #NÉBIH Nemcsak a kutyaválasztás szempontjairól tudhatnak meg többet a jelentkezők, de a négylábúak viselkedési problémáit is megismerhetik.


HTV,hegyvidek

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk.