Budai Híradó 2021. augusztus 19.

Jól halad a #Városmajori #Szív és #Érgyógyászati #Klinika #fejlesztése. A közel 10 milliárd forint összértékű beruházás eredményeként többek között felépül egy teljesen új épülettömb, új laborokat és műtőket hoznak létre, amelyek tovább javítják a gyógyítás feltételeit. A fejlesztések révén a szakembereknek új kutatásokra és innovatív technológiák kidolgozására is lehetőségük lesz.

Több mint 800 kézműves mester részvételével rendezik meg az idei #Mesterségek #Ünnepét. A hajdani vásárok hangulatát megidéző családi fesztiválon több száz fellépővel, egész napos színpadi programokkal, mesterség-bemutatókkal, népi játszóházakkal és látványműhelyekkel találkozhatnak a várba látogatók.

Augusztus 20-a nemcsak az államalapítása, de az új kenyér ünnepe is. A #Kenyér #Lelke #fesztiválon a hagyományos kenyérkészítés fontosságára hívják fel a figyelmet. A MOM Kultnál megrendezett kétnapos programon nemcsak a kenyérsütés fortélyait lehet elsajátítani, de a vállalkozó kedvűek, akár a tudásukat is próbára tehetik.


HTV,hegyvidek  

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk.