Budai Híradó 2021. augusztus 30.

Az utóbbi időszakban egyre gyakrabban fordul elő, hogy az #autósok a #villamospálya zárt részére hajtanak, és a járművek fennakadnak a vágányokon. Az utóbbi másfél évben 120 ilyen eset történt. Ez pedig akár órákra is megbéníthatja a forgalmat az adott vonalon. A #BKK most #felfestésekkel, és új táblák kihelyezésével hívja fel az autósok figyelmét a villamossínekre a főváros több pontján.

Új #közösségi #piac nyílt a 12. kerületben #Hegyvidéki #Kipakoló néven. A Polgármesteri Hivatal előtt ideiglenesen felállított standoknál a helyiek mostantól havonta egyszer kínálhatják jó állapotú, de már feleslegessé vált tárgyaikat. A szervezők szerint ez egy újabb lépés a fenntarthatóság felé.

#Vadveszélyre #figyelmeztet a #rendőrség. A vaddisznók és az őzek után most főként az utakon felbukkanó szarvasok jelenthetnek veszélyt, elkezdődött ugyanis a szarvasbőgés. A szakemberek azt kérik az autósoktól, hogy főként az esti órákban az erdős területeken lassabb, és a nagyobb körültekintéssel közlekedjenek.


HTV,hegyvidek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk.