Budai Híradó 2021. augusztus 31.

Átadták a #Gyermekek #Háza új épületét #Hűvösvölgyben. A több mint 4500 négyzetméteres épület kialakítására a kormány 5,3 milliárd forintot biztosított. A legmodernebb eszközökkel felszerelt iskola különleges pedagógiai program alapján működik: az intézményben kiemelt figyelmet fordítanak a sajátos nevelési igényű gyerekek integrált oktatására.

A Győrben megtartott Országos Színházi Évadnyitón átadták az idei #Kaszás #Attila#díjat. Az elismerést a közönség szavazatai alapján #Rusznák #András, a Radnóti Miklós Színház művésze vehette át. A díjat 2008-ban Pokorni Zoltán, a Hegyvidék polgármestere és a Mozaik Művészegyesület közösen alapította, mára a hazai színházi szakma egyik legrangosabb elismerésévé vált.

A modellváltással, az alapítványi fenntartás kialakításával az #Óbudai #Egyetem is új fejlődési szakaszba lépett – ezt mondta Varga Mihály pénzügyminiszter az egyetem tanévnyitó ünnepségén. Az intézményben a tavalyinál 10 százalékkal több hallgató kezdheti meg a tanévet, és új képzések is indított az Óbudai Egyetem.


HTV,hegyvidek 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk.