Budai Híradó 2021. augusztus 4.

Szeptemberben robbanhat be a #koronavírus 4. hulláma #Magyarországon. – ezt mondta híradónknak Rusvai Miklós. A #víruskutató szerint az esetszám növekedést a #delta #variáns okozza majd, de a vakcinák ez ellen is megfelelő védelmet nyújtanak.

Újabb több mint negyven #mentőautó érkezik ismét az #Országos #Mentőszolgálathoz. A legmodernebb eszközökkel felszerelt járművek a budapesti flottát is fiatalítják. A mentőautók átlagéletkora 5 év alá csökken.

Európa egyik legnagyobb és leglátványosabb #tűzijátékával, gasztronómiai élményekkel, valamint különböző gyermek- és családi programokkal is készülnek a szervezők augusztus 20-ra. Az #államalapítás ünnepéhez kapcsolódva több száz esemény várja a Budapestre érkezőket. A rendezvénysorozat a #turizmus élénkítésében is segít.

Napraforgó, Beszterce rózsája, és Nimród – ezek lettek idén az #Ország #Tortája verseny nyertesei, amit különböző kategóriában hirdettek meg. Az édes és cukormentes és sós finomságokat először a Magyar ízek utcáján kóstolhatják meg az érdeklődők, augusztus 20-án, Magyarország “születésnapján.”


HTV,hegyvidek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk.