Budai Híradó 2021. augusztus 6.

Csökkenti a #jegyautomaták számát a #BKK, mintegy 15 százalékkal kevesebb készülék működik majd a városban. Ezzel együtt a cég korszerűsíti az automatákat.

Lecsapott a #rendőrség a #gyorshajtókra #Óbudán. Öt és fél óra alatt több mint 270 gyorshajtót mértek be, több autós 100 km/óra sebességgel száguldott. A rendőrség nemcsak hasonló sebességellenőrzéseket tart rendszeresen, de olyan akciókat is, amelyek célja, hogy visszaszorítsák az illegális gyorsulási versenyeket. A halálos balesetek jelentős része még mindig a gyorshajtás miatt következik be.

Már érkeznek a #tankönyvek az #iskolákba. Több tízezer könyvet és munkafüzetet szállítanak ki a #Közép#budai #tankerületi központhoz tartozó intézményekbe.

A mosómedve kifutóra ugyan közösségi gyűjtésből szeretnék összeszedni a pénzt, ám több nagyobb #beruházáshoz az #unió, illetve a #Pilisi #Parkerdő is biztosít forrásokat a #Budakeszi #Vadasparkban. Az őshonos magyar állatokat bemutató park vezetőjét az állatkertek szövetségében is fontos munkával bízta meg, az eddigi eredményeit pedig nemrég miniszteri oklevéllel ismerték el.


HTV,hegyvidek 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk.