Budai Híradó 2021. augusztus 9.

Egyre több #buszjáraton vezet be #első #ajtós #felszállást a #BKK. Például már a Göncz Árpád Városközpont és a III. kerület északi területei között közlekedő 34-es és 106-os buszokon is csak az első ajtót használhatják erre a célra az utasok. A BKK szerint az első ajtós felszállási rend kiterjesztésével csökken majd a bliccelők száma. Az #Egységes #Közlekedési #Szakszervezet elnöke azonban úgy látja, az intézkedés csupán plusz terheket jelent a sofőrök számára.

Tovább #drágultak a #garázsok. Idén mintegy 5 %-kal kell többet fizetni egy fedett kocsi beállóért, mint tavaly. Budapest frekventált részein pedig akár egy autó árát is elkérhetik egy garázsért, vagyis 6,5 millió forintot.

A vas és faáruk, valamint a #szigetelőanyagok ára néhány hónap alatt több mint #100 #százalékkal #emelkedett, emiatt a korábban megkötött kivitelezési szerződéseket is módosítani kell. A #drágulás miatti vis majort sokan vitatják és olyanok is vannak, akik nem tudják kifizetni a megnövekedett #építési #költségeket.


HTV,hegyvidek 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk.