Budai Híradó 2021. december 10.

2022 sok újdonságot hoz a hegyvidékiek számára. A legutóbbi #testületi #ülésen a képviselők megtárgyalták többek között az egyetlen, még fel nem újított #Szikágyi #Erzsébet #fasori #háziorvosi #rendelő #rekonstrukciós terveit és #változtatási #tilalmat rendeltek el a #Városmajor #területére, amelynek sorsáról, fejlesztésének irányáról várhatóan jövőre döntenek majd – a szakmai anyagok ismeretében.

Unikális kiadvánnyal lepte meg a környezettudatos olvasókat az #Aktív és #Ökoturisztikai #Fejlesztési #Központ. A földkerekség egyik legnívósabb #természetismereti #kiadványának szakmai hátterével egy művészi értéket is képviselő, ám olvasmányos könyvet mutattak be, amely az általános iskolák tankönyveinek is jó kiegészítője lehet.

A #Biblia első részének, az #Ószövetségnek leghíresebb történeteiből szőtt #előadást láthatott a #Hegyvidéki #Kulturális #Szalon közönsége. A Szalonegyetem évzáró bemutatóját a karácsonyi elmélyülés jegyében állították össze, emellett pedig az kultúrház falain kívül már javában tart a Hegyvidéki Adventi vásár.

V,hegyvidek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk.