Budai Híradó 2021. december 16.

100-at is meghaladó kérdéscsokor gyűlt össze, amelyre 3 órán keresztül válaszoltak a #Hegyvidéki #Önkormányzat szakértői. A 12. kerületben élők aktuális #közmeghallgatása –a képviselők felvetése nyomán – online formában zajlott. A legkülönbözőbb javaslatokra, kérdésekre így kaptak választ a lakók. Sok esetben egy-egy probléma gyors kivizsgálását, valamint segítséget is ígértek az adott terület szakértői.

A villamoson összeszólalkozott, majd végül #összeverekedett egy #fiatalokból álló #társaság a Széll Kálmán tér környékén. Az eset sértettje egy fiatal férfi, aki könnyebben sérült. Az ügynek két vádlottja még fiatalkorú, akik ellen a helyi #Ügyészség #csoportos #garázdaság bűntette miatt nyújtott be vádiratot a bírósághoz.

Jubileumi #tárlatot rendezett a #Folyamat #Társaság a #Hegyvidék #Galériában Folyamat 30 néven. A tárlat a művészcsoport jelenlegi tagjainak munkáiból válogat, valamint az alapító Simsay Ildikó festőművész egy munkáját is felvonultatja. A kiállításon különböző képző- és iparművészeti ágak találkoznak, ezenkívül műfajilag és technikailag is rendkívül sokszínű.

V,hegyvidek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk.