Budai Híradó 2021. december 17.

Forgalomlassításról, fásításról, hulladékszigetek sorsáról is szó volt azon az #online #közmeghallgatáson, amelyből tegnapi adásunkban is láthattak részleteket. A fontosabb kérdések közül választottunk még néhányat.

Ezen a héten még gyűjtik az adományokat a #Máltai #Szeretetszolgálat munkatársai, hogy karácsonyig eljuttassák azokat a rászorulóknak. Az egyik gyűjtésen Herczeg Anita is segített a karitatív szervezet munkatársainak

A végzetes kimenetelű, vagyis halálos baleseteket 2030-ra felére szeretnék csökkenteni az uniós országok, húsz évvel később pedig már teljesen szeretnék elkerülni az emberéletet követelő közlekedési baleseteket. Ehhez nemcsak a technikát kell fejleszteni, hanem át kell alakítani a közlekedők nagy részének gondolkodását is. Ezt a célt szolgálja az a #közlekedésbiztonsági #roadshow, amelyiknek első sorozata a hegyvidéken zárult.

#Megtévesztő #nyereményjáték, bankok, szolgáltatók vagy karitatív szervezetek nevében bizalmas adatokat kérő telefonálók. Csak néhány trükk a #karácsony előtti számla-lecsapolók tárházából. Ilyen és ehhez hasonló #csalásokra hívták fel az emberek figyelmét egy #rendőrségi tájékoztatón.

V,hegyvidek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk.