Budai Híradó 2021. július 12.

Elsősorban a #delta #mutáns miatt alakulhat ki ősszel az újabb #járványhullám a szakértők szerint. A #koronavírus #variánsok ellen azonban az összes, Magyarországon forgalomban lévő vakcina hatásos, ezért továbbra is mindenkitől azt kérik: éljenek az #oltás lehetőségével, mert azzal megelőzhető az újabb hullám.

A legtöbb országba szükséges valamilyen igazolás a koronavírus elleni #védettségről, ám a #járványidőszak egyelőre nem rontott az eddig kedvelt úti célok népszerűségén. A magyar nyaralni vágyók most is, ahogy az elmúlt években leginkább a #mediterrán #helyeket választják a #vakáció idejére, a járványügyi #szabályok viszont még most is napról napra változhatnak országonként, ezért érdemes körültekintőnek lenni mielőtt valaki útnak indul – javasolják a szakemberek.

Akár maradandó #halláskárosodáshoz is vezethet, ha valaki a fülében rekedt vizet nem megfelelően távolítja el. A #strandszezonban érdemes fokozottan vigyázni hallójáratainkra, hogy elkerüljük a különböző #fülgyulladásokat és – betegségeket, hívja fel a figyelmet a fül-orr-gégész.


HTV,hegyvidek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk.