Budai Híradó 2021. július 13.

A nyári időszakhoz képest, most többen adnak vért és a #vérkészletek nagyobb mennyiségben állnak rendelkezésre az előző évekhez viszonyítva, ám a több beavatkozás miatt naponta legalább 1800 véradóra lenne szükség. Az #országos #vérellátó #szolgálat számos rendezvényen fogadja az önkénteseket országszerte és mindenkit a segítségre buzdítanak.

Az elmúlt hónapokban sokan sok véleményt fogalmaztak meg arról a törvénytervezetről, illetve a közelmúltban már #elfogadott #törvényről, amely a még #önkormányzati tulajdonban lévő #bérlakások jelentős részéről dönt. Az új törvény értelmében most azok is kedvezményesen vehetik meg az általuk lakott bérlakást, akiknek erre az elmúlt években, évtizedekben nem volt lehetőségük.

Ősztől már elérhető lesz a gazdijogsi.hu weboldal, amelyet a #Nébih és a #Nemzeti #Állatvédelmi #Tanács hozott létre azzal a céllal, hogy régi és új információkkal segítsék a felelős állattartást, megfelelő információt kapjon új és gyakorlott állattartó, vagy akár állattenyésztő is. A Tanács emellett más programokkal is előállt az #állatvédelem érdekében.


HTV,hegyvidek  

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk.