Budai Híradó 2021. július 30.

Akár 10 évre is börtönbe kerülhet az a férfi, aki még év elején #kirabolt egy #dohányboltot a 12. kerületben. A férfi egy nagykéssel fenyegette meg a trafik alkalmazottját, majd elmenekült a bevétellel. A #nyomozók az üzlet és a #térfigyelő #kamerák felvételei alapján azonosította be a rablót, aki végül önként feladta magát a rendőrségen.

Meghosszabbította a #hőségriadót az országos tisztifőorvos. A figyelmeztetés vasárnap éjfélig lesz érvényben. A nagy meleg leginkább az #idősek és a krónikus betegségben szenvedők szervezetét viseli meg, de a #szakemberek azt tanácsolják, hogy mindenki figyeljen a fokozott #folyadékbevitelre és ne töltsön hosszabb időt a tűző napon.

#Néma #segélykiáltás – Ez a neve annak a nemzetközi szinten már bevált segítségkérő mozdulatsornak, amit #Magyarországon is ismertté szeretne tenni a rendőrség. Ezzel a kiszolgáltatott helyzetben lévők tudják jelezni, hogy #veszélyben vannak.

Szombaton rendezik meg a #Strandok #Éjszakáját. A #MOM #Sport idén is csatlakozott a kezdeményezéshez, így MOM Beach-en is különleges programokkal várják a vendégeket.


HTV,hegyvidek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk.