Budai Híradó 2021. június 21.

A #Hegyvidék #polgármestere indította el a #Magyar #Zarándokút #egyesület idei első túráját a Normafa Síháztól. A több tíz településen át vezető zarándoklat során Pokorni Zoltán a biatorbágyi polgármesternek adta tovább a zászlót és őt még több mint 30 polgármester követte.

A korábbi éveknél is sokkal nagyobb volt a forgalom az előrehozott hegyvidéki #veszélyes #hulladék-gyűjtésen. A Hegyvidéki Önkormányzat, illetve a #Zöld #iroda által szervezett akció során az autógumiktól a gyógyszerekig sokféle, a környezetet erősen károsító hulladékot adhattak le a 12. kerületiek.

Közös #szurkolás a #MOM #Sportban. Az intézmény udvarán kialakított szurkolói zónában az #Európa #bajnokság összes mérkőzését nyomon követhetik a #focirajongók, ami amellett, hogy a vendéglátó ipart újra fellendítheti, kiemelkedő közösségépítő erővel is bír.

Nyári fesztiválhangulat, magyar #hagyományőrzéssel egybekötve. A #Hagyományok #háza előtti téren megrendezett Nagyvárosi Folkudvar még három alkalommal várja azokat a látogatókat, akik érdeklődnek a magyar népzene, néptánc és népszokások iránt.


HTV,hegyvidek

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk.