Budai Híradó 2021. június 22.

Hamarosan kötelező lesz a hazai #pénzintézetek felső-vezetői közé legalább egy #környezetgazdálkodáshoz is értő, vagyis dedikált #zöld #felelős kinevezése, valamint külön eljárásrendet kell kialakítani a zöld termékek, tehát a környezetbarát beruházásokat támogató #hitelek nyújtásához. Ehhez az #Unió úgynevezett taxonomia-rendelete ad segítséget a magyar bankoknak.

A korábbi évekhez képest most még nagyobb szükség lehet a #nyaralások előtt #utasbiztosítást kötni- hívja fel a figyelmet a #MABISZ. A biztosítótársaságok különböző kiegészítő szolgáltatásokat is tudnak ajánlani annak érdekében, hogy egy váratlan megbetegedés vagy járványügyi intézkedés ne jelentsen komoly anyagi károkat az utazni vágyóknak.

A #fővárosban sokan nem tartják be a #zöldhulladék kezelésével kapcsolatos #szabályokat és ez városszerte sok konfliktus forrása lehet. Az #FKF munkatársai ismét arra kérnek mindenkit: csak a megfelelő módon és időben tegyék ki a zöldhulladékot az utcára, és így a #szakemberek is gond nélkül el tudják szállítani majd feldolgozni a gallyakat, faleveleket tartalmazó FKF logós zsákokat.


HTV,hegyvidek

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk.