Budai Híradó 2021. november 11.

Minden olyan 18 év feletti embernek javasolt a 3. oltás beadása, aki már legalább 4 hónapja vagy annál régebben kapta meg a #koronavírus elleni 2. vakcinát. A #szakemberek szerint a legnagyobb veszélyben azok vannak, akik eddig egyáltalán nem oltatták be magukat. Éppen ezért ők a november 22-én induló rendkívüli oltási héten akár előzetes #regisztráció #nélkül is #kérhetik a #vakcinát.

Feltehetően építészként is nagy karriert futott volna be, mert az élet minden területén maximalista volt, de mégis az egész ország, sőt Európa a színészi játékát dicsőítette. #Latinovits #Zoltánt ma is sokan a színművészet és a versmondás koronázatlan királyának tartják és szinte minden filmjét, színpadi darabját ismerik a fiatalon elhunyt művésznek. A #Bajor #Gizi #színészmúzeum most megnyílt, különleges #tárlata sok érdekességet tartogat Latinovits rajongói számára is.

Három évtizede a Természetvédelmi Világszövetség vörös listáján szerepelt az aranysakál, amelyet Magyarországon kihalt fajnak nyilvánítottak. Most úgy tűnik, a #nádi #farkas megmenekült, sőt, az ország déli részén már túl is szaporodott. A #budakeszi #vadasparkban viszont csak egy van belőle és látogatók egyik legkedvesebb állata lett ismét a kis #sakál.

V,hegyvidek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk.