Budai Híradó 2021. november 5.

Az #1956-os #forradalom #áldozataira #emlékeztek a hegyvidéki önkormányzat épülete előtt november 4-én, a gyász napján. Csak a fővárosban több mint 3000 életet követeltek a harcok és a megtorlás. Több százezer család életét tették tönkre a kommunisták, a bebörtönzések és a külföldre száműzöttek által. Értük is gyertyát gyújtottak a megemlékezők.

A Látni és látszani #országos #közlekedésbiztonsági #program évről- évre az őszi és téli időszakban hívja fel a lakosság figyelmét a balesetmegelőzés fontosságára. A rendőrség kampányához számos szervíz, optika és töltőállomás is csatlakozott, ahol a sofőrök ingyenesen vizsgáltathatják át autójuk gumiabroncsát és világító berendezéseit.

Hogy viselkedjünk méhek társaságában? Miért ne használjunk erős parfümöt és miért ne együnk banánt, ha kaptárak közelébe kerülünk. Miért kell összefogni a hajunkat a kis mézgyűjtők közelében? Csak néhány kérdés, amelyre a #zöld #iroda #szemléletformáló #rendezvényein választ kapnak kicsik és nagyok. Ha a vírushelyzet engedi, az ősz során nagyon sok program vár minden korosztályra.

V,hegyvidek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk.