Budai Híradó 2021. november 8.

A járvány okozta bizonytalanság miatt sokan már előrehozták a #karácsonyi #ajándékok beszerzését. A #fogyasztóvédők különösen azokat kérik fokozott #óvatosságra, akik #online #vásárolnak és ki szeretnék használni az év végi akciókat. A szakemberek azt tanácsolják, hogy csak megbízható webáruházból rendeljenek, mert még mindig sok a csaló.

Folytatódik a #Gyümölcsöző #Hegyvidék #Program. A kerületben élők kedvezményesen juthattak hozzá #gyümölcsfa #csemetékhez. A kezdeményezés célja ugyanis az, hogy minél több őshonos gyümölcsfát ültessenek el a kerületben.

Boldoggá avatásának #évfordulója alkalmából #Apor #Vilmosra #emlékeztek a Hegyvidéken. A vértanú halált halt püspök több száz embernek biztosított menedéket a 1945-ben, köztük olyan nőknek is, akiket a szovjet katonák megpróbáltak elhurcolni.

Átadták a #Nemzet #Művésze #díjakat. A #Pesti #Vigadóban 6 an vehették át az elismerést, de azokat is köszöntötték, akik járvány miatt tavaly nem vehették át ünnepélyes keretek között a kitüntető címet.

V,hegyvidek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk.