Budai Híradó 2021. október 13.

A #koronavírus #járvány megjelenése tovább növelhette az #alkoholfüggő #szülők számát. Sokan a bezártság, a családi konfliktusok és feszültségek miatt a fogyasztottak több alkoholt, a szülők szenvedélybetegsége pedig a gyerekek életét is negatívan befolyásolta. A probléma megoldási lehetőségeiről is szó volt azon a konferencián, amit a MOM Kultban rendeztek meg. A #Magyar #Máltai #Szeretetszolgálat 2018 óta rendezi meg ezt a szakmai napot, amely a függő szülők gyermekeinek problémáit tárja fel.

Ünnepi programokkal folytatódik a #Cziffra #György#emlékév, amit a világhírű zongoraművész 100. születésnapja alkalmából rendeznek meg. Október 22-én például a Cziffra 1956. október 22-i koncertjét idézi meg Balázs János Kossuth-díjas zongoraművész a Zeneakadémia Szimfonikus Zenekara közreműködésével. Ezen hívül a MOM Kultban, a Lóvasúton és a Hegyvidéki Kulturális Szalonban is különleges események várják a közönséget.

Új, a #vállalkozások vezetésének #generációváltását #segítő #program indult. Jövő év augusztusáig várják a cégek jelentkezését. A programban nemcsak tanácsadói szolgáltatást vehetnek igénybe a vállalkozások, de az átadási folyamat tervezésében, valamint a továbblépéshez szükséges finanszírozási forma megtalálásában segítséget kaphatnak.

HTV,hegyvidek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk.