Budai Híradó 2021. október 14.

A világhírű #magyar #neurobiológus, #Roska #Botond lett a #Hegyvidék #új #díszpolgára. A kitüntető címet a MOM Kulturális Központban adták át a látás-visszaállító génterápia nemzetközileg elismert kutatójának.

Egy #háromszáz #éves #Biblia is segített annak a #férfinek a #lebuktatásában, aki társaival együtt #budapesti #lakásokba #tört #be. Az értékes kötet ugyanis az egyik kifosztott lakásból került a férfihez, aki aztán eladta. A három betörő összesen öt lakásba jutott be, ahonnan többnyire műszaki cikkeket vittek magukkal. A trió tagjai hamarosan #bíróság elé állnak.

Nemzetközi eseménynek adott otthon a #Normafa #Kapuja #Látogatóközpont. Egy #osztrák #szerző több, hasonló kiadvány után a #magyar #síugrás legjobbjairól állított össze #fotókönyvet, amelyet most mutattak be a hajdani síugróknak és a közönségnek. A helyszín nem véletlen: a sok nemzetközi, köztük olimpiai eredményt is elért versenyzők szinte mindegyike a #Normafa síugró sáncain nőtt fel, illetve készült fel a nemzetközi viadalokra.


TV,hegyvidek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk.