Budai Híradó 2021. október 18.

A #lakástüzek és a #szén #monoxid #mérgezések megelőzésére hívja fel a figyelmet a #katasztrófavédelem. A #fűtési #szezonban ugyanis #Budapesten is drasztikusan emelkedik az ilyen jellegű problémák száma. Csak szén-monoxid szivárgás miatt idén eddig több mint 400 esetben riasztották a fővárosi tűzoltókat, és a gyilkos gáz négy ember életét követelte.

A hétvégén rövid időre félretették a tollat és a klaviatúrát a #költők, és #sportfelszerelésben #rótták a köröket az #Istenhegyen. Az Év versei 2021 antológia szerzői közül sokan vállalkoztak rá, hogy ha nem is maratont, de 42 rövid kört teljesítenek váltófutásban a Diana parkban. A találkozó sport, közösségi és irodalmi értékét tekintve is unikális volt.

Mostantól a #Normafa is bekapcsolódik a #sísport #utánpótlás-nevelésébe. A Normafa kapujaként ismert épületegyüttes tetején ugyanis egy négy évszakos tanulópályát is kialakítottak, a nemrég elkészült épületben pedig a síiskolához szükséges háttér-szolgáltatásokat, így öltözőt, sporteszköz-kölcsönzőt és üzletet is kialakítottak.


TV,hegyvidek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk.