Budai Híradó 2021. október 6.

Elindult a #Zöld #Otthon #Program, ennek köszönhetően akár 70 millió forintos hitelösszeghez is juthatnak azok, akik közel nulla energiaigényű, úgynevezett BB besorolású lakást vagy házat vásárolnak, illetve építenek. A hitel futamideje maximum 25 év lehet, a kamata pedig legfeljebb 2,5 százalék lehet. A program hozzájárulhat a zöld otthonok iránti kereslet, illetve ezen keresztül a kínálat élénkítéséhez is.

Nem eltakarni kell a turul történetét, nem befedni egy átkereszteléssel, hanem bemutatni. – ezt mondta többek között Pokorni Zoltán a #Hegyvidék #Galériában megnyílt #turul #történeti #kiállításon. A tárlatot egy 6 történészből álló szakértői csoport állította össze, többek között a Nemzeti Múzeum, a Hadtörténeti múzeum, a Kiscelli Múzeum és a Széchenyi könyvtár segítségével. A cél az, hogy átfogó képet adjanak a szimbólum történetéről .

Ezen a héten zajlik a #Hegyvidéki #Művészeti #Napok programsorozat, aminek a #Kulturális #Szalon ad otthont. Az érdeklődők nemcsak szépkorúak műveivel találkozhatnak, de akár a kortárs alkotói körhöz is csatlakozhatnak.


HTV,hegyvidek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk.