Budai Híradó 2021. szeptember 27.

Igazi programkavalkád várta a hegyvidékieket a hétvégén. A #Hegyvidéki #Ősz részeként idén három helyszínen rendeztek programokat. Zenebatyu, bábjáték automata, interaktív tudományos játszóház és kézműveskedés is szerepelt a kínálatban.

Új módszerrel enyhítenék a #helyi #lakók #parkolási #problémáit a #Hegyvidéken. A kerület egy sűrűn lakott részén egyelőre kísérleti jelleggel kijelölnék a parkolóhelyek harmadát, ezeket este 6 és reggel 8 óra között csak a várakozási engedéllyel rendelkezők használhatnák. A legutóbbi testületi ülésen a képviselők támogatták azt az előterjesztést, hogy a polgármester az ehhez szükséges egyeztetéseket folytassa le a fővárossal.

A #sváb #hagyományokat elevenítették fel a hétvégén megrendezett #terményünnepen a #Diana #parkban. Kézműves foglalkozások, sváb ételek és italok, és igazi vásári forgatag várta az érdeklődőket.

Az ókori ötkarikás játékok hangulatát idézték meg az idei #Hegyvidéki #Olimpia résztvevői. A #Czakó #utcai #sporttelepen közel 400 diák a mérte össze tudását és erejét. A különleges megmérettetés célja, hogy felhívja a fiatalok figyelmét a sportolás és a sportszerűség fontosságára.


HTV,hegyvidek 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk.