Budai Híradó 2021. szeptember 29.

Folytatódik a #Bursa #Hungarica #Felsőoktatási #Ösztöndíjpályázat, amelyhez a #Hegyvidéki #Önkormányzat idén is csatlakozik. A program segítségével a hátrányos helyzetű és szociálisan rászoruló fiatalok továbbtanulását támogatják.

Ősszel is rendszeresen tart majd #sebességellenőrzési akciókat a #rendőrség a III. kerületben. A korábbi vizsgálatok azt mutatták ugyanis, hogy még mindig rengeteg a #gyorshajtó. A rendőrök úgynevezett civil autókat is bevetnek.

#Kapacitásbővítő #pályázatra jelentkezhetnek a kis és közepes #vállalkozások. A kevésbé fejlett régiókban működő cégek munkavállalónként akár 4 millió forint támogatást is kaphatnak.

A Mesti – tanítványai közül sokan nevezik így #Timár #Sándort. Nem véletlen, hogy a Kossuth-díjas koreográfus, táncpedagógus 90. születésnapjára összeállított #kiállítás is ezt a címet kapta. A #Hagyományok #Házában bemutatott #fotótárlat Timár Sándor szinte egész életén végigvezet, emellett pedig a táncházmozgalom létrejöttével is megismerkedhetnek a látogatók.


HTV,hegyvidek 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk.