Budai Híradó 2021. szeptember 7.

A jelenlegi #járványadatok egyáltalán nem indokolják a #szigorítások bevezetését – erről Novák Katalin családokért felelős tárca nélküli miniszter a Közösségi Élet Újraindításáért Felelős Operatív Törzs ülése után. Mint mondta: nem kerülhetjük el Magyarországon sem a negyedik hullám megjelenését, de ami biztos, hogy az oltás megfelelő védelmet biztosít.

Hamarosan a #hiteltörlesztési #moratórium meghosszabbításával és a #minimálbér emelésével kapcsolatban is dönthet a kormány. A legutóbbi nemzeti konzultációban moratórium meghosszabbítását a válaszadók 91 százaléka, a minimálbér emelést pedig a kitöltők 94 százaléka támogatta.

Életforrás – ezzel a címmel nyílt meg a #Galéria 12 #Egyesület új #kiállítása. A kerületi művészek alkotásait felvonultató tárlat az #Ars #Sacra Fesztiválhoz kapcsolódik.

A #járvány miatt folyamatosan növekszik az érdeklődés az #online #tanfolyamok iránt. Erre a felnőttképzők is gyorsan reagáltak, így már nemcsak idegennyelveket lehet elsajátítani az online térben, de akár programozás alapjait is.


HTV,hegyvidek 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk.