Budai Híradó 2022. április 14.

Az #ételpazarlás visszaszorítására ösztönöz a #Nemzeti #Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal #Maradék #Nélkül programja a húsvéti időszakban is. A program hasznos tippeket ad, hogyan tudjuk elkerülni az élelmiszerek felhalmozását, az elkészített ételek megromlását és miként tudjuk kreatívan felhasználni a megmaradt ételeket, hozzávalókat. Mindehhez pályázatot hirdettek, amelyre két kategóriában is lehet jelentkezni.

Az elmúlt két évben – a covid –korlátozások miatt – elmaradt a nagy húsvéti autós rokonlátogatás és ezzel együtt az ilyenkor gyakoribb szondáztató ellenőrzésekre sem volt szükség. Idén viszont a #fővárosban és #országosan is nagy #ellenőrzésekre készül a #rendőrség, vagyis nemcsak a balesetek elkerülése érdekében lesz érdemes mindenkinek jó autóval jól, azaz szabályszerűen közlekedni.

Megnyílt Magyarországon az első, az #Art #deco stílussal és megjelenési platformjaival átfogóan foglalkozó #iparművészeti és #művelődéstörténeti #kiállítás a #Magyar #Nemzeti #Galériában. Ez a stílus megtalálható reklámplakátokon, ruhákon, film és zenei ízlésben egyaránt, melyet a kiállítás minden megjelenési formájában bemutat.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk.