Úgynevezett igényvezérelt buszjárat indul a #Fogaskerekű pótlására, ez valamennyi megállót érinti majd. A környéken élők, főként az idősek számára ugyanis nehezebbé vált a közlekedés, mióta nem járnak a szerelvények. Közben úgy tűnik, a fogas megmenekül. A #Fővárosi #Közgyűlés szerdán egyhangúan támogatta #Pokorni #Zoltán #polgármester előterjesztését, amely a fogaskerekű #tavaszi #újraindítására, és fejlesztésére kért garanciát.

A #webáruházakat és az #utcai #árusokat is fokozottan #ellenőrzi a #fogyasztóvédelem az ünnepek előtti időszakban. Az elmúlt évek tapasztalatai azt mutatták, hogy az esetek 10 százalékban merül fel valamilyen kifogás. Jellemzően az árak feltüntetésével és az online vásárlások esetében járó 14 napos elállási jog biztosításával akad a legtöbb probléma.

#Környezetkímélő, főként természetes anyagok felhasználásával készülő #ingatlanok #építését szorgalmazza az #Építőipari #Vállalkozások #Országos #Szakszövetsége. A szakemberek szerint a kivitelezés gyorsabb a fenntartási költségek pedig alacsonyabbak az ilyen épületek esetében.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk.