Bajba jutott #kirándulót #mentettek a #Normafa #Park #munkatársai. Egy idős nő elesett, eltört a bokája. A baleset egy nehezen megközelíthető helyen történt, a terület kezeléséért felelős intézmény szakemberei azonnal a nő segítségére siettek, aki főként a hideg miatt volt veszélyben.

A takarékossági lépések ellenére a #hegyvidéki #idősellátás, illetve a demenciával élők gondozása, valamint a nyugdíjasokat támogató programok #zavartalanul #folytatódnak – erről beszélt Pokorni Zoltán a hegyvidéki idősek számára szervezett adventi ebéden. A Németvölgyi Gondozási Központot, és a Kulturális Szalont is nyitva tudja tartani az önkormányzat.

A hidegebb időjárás miatt az elmúlt napokban jelentősen nőtt a #hajléktalanszállók kihasználtsága, de így is nagyon sok férőhely van még. A #Máltai #Szeretetszolgálat nappali melegedőiben és éjszakai szállásain meleg étellel valamint tisztálkodási lehetőséggel is várják a fedél nélkül élőket.

Már csak egy napig látható a #Potyók #Tamás és lánya, #Potyók #Sára első közös #kiállítása a #Barabás #Villában. A két művész munkái az emberi lét fontos kérdéseire keresnek lehetséges válaszokat.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk.