A lánchíd részleges átadása jobb lehetőséget teremt azoknak a lakóknak is, akik január közepétől ismét a 105-ös busszal tudnak közlekedni –annak régi nyomvonalán. A főváros által ideiglenesen leállított fogaskerekű pótlásáról’ és a fogas jövőjéről is sok szó esett a szokásos, #éves #közmeghallgatáson, amelyen személyesen és elektronikus felületeken feltett kérdésekre is választ kaptak a 12 kerületben élők . A legtöbb felvetés a különböző közlekedési és parkolási lehetőségekről szólt, de többen érdeklődtek a böszörményi úti beruházásról és az építészeti tervekről is.

#Fogaskerekű – Az újraindítás valószínű, de a pótlásért is meg kellett küzdeni. A napokban a #hegyvidék #vezetői jelentős eredményeket értek el azon az egyeztetésen, amelyet a #BKK #vezetőjével folytattak.

Operett-történet programok valamint művészettörténeti beszélgetések is új otthonra lelnek #januártól a #hegyvidéki #kulturális #szalonban. A szalon vezetője azt mondta, hogy az új évben is az irodalom, a tudomány, az ismertterjesztés, a zene és a filmek világában tehetnek izgalmas utazásokat, akik ellátogatnak a szalonba.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk.