Budai Híradó 2022. február 11.

Azt még nem lehet tudni, mi lesz a sorsa, de az biztos, hogy megmenekült. Ez lehetne a rövid sommázata annak a tranzakciónak, amelynek révén a #hegyvidéki #Istenszeme #fogadó helyén épült villát és a hozzá tartozó kertet megvásárolta az állam a fővárosi önkormányzattól. Az évtizedek óta pusztuló műemléket most átadták új tulajdonosának, a kincstári vagyonkezelőnek, illetve leendő kezelőjének, a #Hegyvidéki #Önkormányzatnak.

A BKK Futár alkalmazását hamarosan #Budapest #Go néven érhetik el a felhasználók. A fejlesztésnek köszönhetően javul az ügyfélélmény, így az #applikációban egy helyen lehet #útvonalat #tervezni, jegyet vagy bérletet vásárolni, és tájékozódni az aktuális forgalmi helyzetről. Mindezek mellett pedig időalapú jegyekkel is majd igénybe lehet venni a közösségi közlekedést.

A tizenötödik alaklommal megszervezett #Házasság #hete #programsorozatot a keresztény egyházak és civil szervezetek is támogatják azzal a céllal, hogy ráirányítsák a figyelmet a házasság és a család értékeire, illetve segítséget nyújtsanak annak, akinek szüksége van rá a kapcsolata megmentéséhez. A központi programok hazai fővédnöke idén is Herczeg Anita, a köztársasági elnök felesége lesz.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk.