Budai Híradó 2022. február 18.

A #Hegyvidéki #Önkormányzat a lakóktól, a #MOME tanáraitól és hallgatóitól, valamint a civilszervezetektől is várja az ötleteket, hogyan lehetne hasznosítani a felújítandó #Istenszeme #fogadó épületét. Ez is napirendre került a képviselő-testület legutóbbi ülésén, ahol arról is döntöttek, hogy minden oktatási intézmény dolgozóit kiképzik majd az allergiás sokk megelőzésére szolgáló injekció használatára.

#Reviczky #Imre #posztumusz #vezérőrnagyra emlékeztek tisztelői halálának 65. évfordulóján, a II. kerületben található #emléktáblája előtt. Reviczky ezredes maradandó példát ad az utókor számára mindazzal, amit szolgálati helyén tett a parancs ellenére, az emberiség nevében.

Rendkívüli fiatal tehetségek és különleges repertoár fogadta azokat a hegyvidéki zenekedvelőket, akik a #Cziffra #fesztivál keretében szervezett koncerten vettek részt a #Kulturális #Szalonban. A főleg Liszt Ferenc zeneműveit előadó művészek nemcsak a fesztivál névadójának munkásságát tartották különlegesnek, hanem azt a fogadtatást is, amellyel a főváros és a magyar közönség várta őket.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk.