Budai Híradó 2022. február 24.

Megjelent a Times Higher Education fiatal egyetemeket összevető rangsora, amelyben az #Óbudai #Egyetem bekerült a #világ #legjobb 350 felsőoktatási intézménye közé. Az eredmény hazai szinten egyedülálló, régiós szinten pedig mindössze négy egyetem került be a Közép-Európai térségből. A kiválósági rangsorban idén összesen 539 fiatal egyetem kapott helyet.

Az I. és XII. Kerületi #Ügyészség #Fiatalkorúak #Büntetőügyeinek Részlege #rablás #bűntette miatt emelt vádat egy 12 és egy 14 éves elkövetővel szemben, akik egy gyorsétteremben kísérelték meg az egyik külföldi vendég kifosztását. Velük szemben az ügyészség a fiatalabb lány javítóintézeti nevelését és társa fiatalkorúak fogházbüntetését indítványozta.

Az elmúlt 13 évben több mint 16 milliárd forinttal támogatták az emberek adójuk egy százalékával a #Nemzeti #Tehetség #Programot, amely idén is várja a felajánlásokat, hogy még több fiatalt támogathassanak. A pályázatok és ösztöndíjak révén évente mintegy 300 ezer fiatalt ér el a kezdeményezés, amelynek megjelentek a legújabb pályázati kiírásai.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk.