Budai Híradó 2022. február 25.

A #honvédelmi #miniszter számolt be magyar #honvédelem #aktuális #helyzetéről a Hegyvidéki Kulturális Szalonban tartott lakossági fórumon. A eseményen a fennálló orosz-ukrán háborús konfliktus mellett szó esett a #Magyar #Honvédség #újjáépítéséről, a katonai életpályamodellről, és a hazai utánpótlás- nevelés legfontosabb kérdéseiről is.

Ma, február 25-én van a #kommunista #diktatúrák #áldozatainak #emléknapja, melynek alkalmából koszorúval tisztelgett a #Hegyvidéki #Önkormányzat a Gesztenyés kertben Esterházy János szobránál. Közép- Kelet Európában az éhínségben, kényszermunkatáborban vagy kivégzés által elhunyt áldozatok száma eléri az egy milliót, de a rendszer áldozataira, a megkínzottakra és üldözöttekre is emlékezünk ezen a napon.

Az #ingatlanok #drágulása további változásokat eredményezett az #ingatlanpiacon, ez pedig nem kedvez például azoknak a vevőknek, akik az szja- visszatérítésük összegét #lakásvásárlásba fektetnék. Az ingatlan.com felmérést is készített a témában, amelyből kiderül, hogy az érintettek jelentős része lakhatási célokra fordítaná ezt az összeget.

A #nyári #táborok szervezői megnövekedett keresletre számítanak idén, az #előjelentkezési #időszakban pedig kedvezmények is elérhetők a szülők számára. Már több, mint 200 turnus került meghirdetésre, amelyekre két- három hétig áll rendelkezésre az előrefoglalási lehetőség.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk.