Budai Híradó 2022. január 14.

Kívül belül megújul a #Kútvölgyi #Kórház, amely várhatóan az idei év őszétől évente 10-12 ezer fekvőbeteg ellátását szolgálja majd. A beruházást elsődlegesen a #Szent #János #kórház 80 ezer négyzetméteres centrumkórházzá alakítása teszi szükségessé, hogy a munkálatok ideje alatt a #betegellátás zavartalanul tudjon folytatódni a Kútvölgyi toronyban. A rekonstrukció a #kormány által tavaly megkezdett kórház felújítási program részeként zajlik.

A #Béres #Gyógyszergyár 25 ezer üveg #Béres #cseppel #támogatja a #fővárosi #centrumkórházak és a megyei kórházak covid- részlegeinek dolgozóit. Az egészségügyi szakemberek 44 millió forint értékben részesülnek a termékadományban, köszönetképpen az elmúlt csaknem két év során tanúsított áldozatos munkájukért a koronavírus elleni küzdelemben.

Az óvodásoktól a nyugdíjasokig, a gyenge fizikumúaktól a ninja-jelöltekig mindenkinek érdemes elkezdenie #falat #mászni, aki szereti az élményeket és az egészséges sikereket. Ezt mondják annak az új #mászó #birodalomnak az építői és edzői, amely a #Lövőház #utcában várja a sportszerető, saját határaikat kutató embereket. Több oktatási intézmény vezetői már engedtek a csábításnak és egyre több gyermek és fiatal is számíthat felejthetetlen tornaórákra.

V,hegyvidek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk.