Budai Híradó 2022. január 21.

Az #oltási #akció keretében a XII. kerületi Böszörményi úti rendelőben is jelentős számban kérték a #koronavírus #elleni #vakcinát. Naponta több új megbetegedést jelentenek be, ám ezzel arányosan az oltási hajlandóság is nőtt. Sokakat a következő járványhullám és az új vírusvariáns megjelenése bírt döntésre, míg másoknak a személyes tapasztalatok, javaslatok is számítanak a betegség elleni védekezésben.

Az #állatorvosok már több éve kapnak #állatvédelmi #képzést az egyetemen, ám az egy éve alakult #Állatvédelmi #központ a tanárokat és a gyerekeket is szeretné beavatni a helyes állattartás rejtelmeibe. Ehhez és a szakmai, valamint civil állatvédelmi szervezetek támogatására másfél milliárdos támogatást ad a költségvetés.

Idén megkezdi működésének 11. évét a #Hegyvidéki #Kulturális #Szalon. Az állandó #programok mellett #előadásokkal, #irodalmi #estekkel és #koncertekkel is várják a közönséget a szervezők. Januárban még megtekinthető Kürthy Hanna festőművész kiállítása a Szalonban, amelyet a hónap végén exkluzív tárlatvezetéssel zárnak.

V,hegyvidek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk.